dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

WIN kaarten Beurs Eigen Huis

februari 2019

Ben je van plan je droomhuis te bouwen of heb je inspiratie nodig voor het verbouwen van je huidige woning? Er komt veel bij kijken en er zijn veel keuzes te maken. Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 15 t/m 17 maart 2019 kan je in de Jaarbeurs Utrecht terecht om je te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten.

Van de financiering van je huis of verbouwing tot aan het inschakelen van een architect of aannemer. Je kan op Beurs Eigen Huis terecht voor adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. Na een dag beurs ben je heel veel informatie rijker en zijn er waarschijnlijk al veel vraagstukken opgelost. Bovendien geven alle exposanten je voldoende inspiratie mee naar huis, wat je kunt gebruiken in je droomontwerp.

Een belangrijke ruimte in huis is de badkamer. Dat is qua vierkante meters vaak niet de grootste kamer, maar wel een heel belangrijke. Je komt er tot rust, je ontspant en geeft je vaak weer nieuwe energie en inzichten. Geberit en Sphinx informeren en inspireren je op de beurs graag over de toilet van de toekomst, hoe je vervelende toiletluchtjes kunt voorkomen, hoe je jouw badkamer kunt personaliseren, welke slimme en handige opbergmogelijkheden er zijn om de badkamer opgeruimd te houden en nog veel meer nuttigs.

WIN gratis toegangskaarten
Ben je van plan je droomhuis te bouwen of heb je inspiratie nodig voor het verbouwen van je huidige woning tot een luxe paleis? Laat hier voor 23 februari je gegevens achter en maak kans op het winnen van toegangskaarten voor
2 personen. Wij geven 5 setjes weg.

Beurs Eigen Huis vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart van 10.00 - 17.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie over de beurs kan je vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl/

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis