dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

WIN: Vogue Living


Sphinx is Geberit geworden


Te doen-lijstjes


WIN
Met je neus in de boter vallen


LOVE & WIN


Test & Ervaar


Het beursseizoen is begonnen!


Loading the player...
Loading the player...

Qmusic test douchewc

Roadshow langs festivals


Vers van de pers

mei 2019

Design en comfort spelen een grote rol bij het creëren van de ideale badkamer. Bij het ontwerpen van je badkamer is het soms een uitdaging om alle producten en mogelijkheden op een rijtje te krijgen. Er is zoveel moois! Geberit en Sphinx helpen je een handje en hebben de collecties samengevoegd in één overzichtelijke Badkamercollectie.

Bij een badkamer is alles voor de wand zichtbaar. Maar… alles wat achter de wand verborgen zit, is net zo belangrijk. Een goed ontwerp is namelijk niet alleen mooi, maar moet technisch ook perfect functioneren. De techniek, die deze persoonlijke wellnessbeleving mogelijk maakt, zit meestal (gedeeltelijk) verborgen achter de wand. En daar komt de expertise van Geberit en Sphinx om de hoek kijken. Zowel achter- als voor de wand draait het om design en functie.

Ontdek in de nieuwe Badkamercollectie de functionele designproducten van Geberit, zoals de Monolith wc-modules, de AquaClean douchewc’s, het brede assortiment bedieningsplaten en de oplossingen voor doucheafvoeren.

Ieder persoon is anders en kijkt daardoor anders naar vormen en stijlen. Sphinx biedt daarom een brede keuze aan onderscheidende badkamerseries. Zo heeft elke badkamerserie een eigen, kenmerkend design, waarin alle elementen op elkaar zijn afgestemd om te worden gecombineerd tot een harmonieus geheel. De serie Sphinx 345 is bijvoorbeeld modulair en veelzijdig, Sphinx 420 straalt kracht en luxe uit en Sphinx Acanto biedt optimaal opberggemak. Bij Sphinx vindt iedereen dé badkamer met een heel eigen, persoonlijke sfeer.

Handig! Producten van Geberit en Sphinx kunnen naadloos met elkaar gecombineerd en geïnstalleerd worden.

Badkamercollectie
De spiksplinternieuwe Badkamercollectie kan je als pdf downloaden of als boek aanvragen via de site van Sphinx. Net wat jezelf handig vindt.

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie


WIN kaarten Beurs Eigen Huis

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis