dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

LOVE & WIN


Test & Ervaar


Het beursseizoen is begonnen!


Loading the player...
Loading the player...

Qmusic test douchewc

Roadshow langs festivals

juni 2019

Fris, hygiënisch, zacht en schoon; je onderlichaam schoonmaken met water na het toiletgebruik wint steeds meer aan populariteit. Traditioneel zijn we gewend wc-papier op het toilet te gebruiken. Echter steeds meer Nederlanders kiezen tegenwoordig voor het frisgewassen gevoel van water in plaats van droog papier. Om iedereen deze luxe te laten ervaren toert Geberit deze zomer langs diverse festivals en events met luxe testtoiletten.

De luxe toiletomgeving is voorzien van Geberit AquaClean douchewc’s en wordt op de verschillende festivalterreinen neergezet. Naast een schoon en comfortabel toilet (vaak een luxe tijdens festivals en events) kan je gelijk het reinigen met water ervaren. Want alleen door het zelf te ervaren, raak je overtuigd van de voordelen.

Een nieuwe vorm van hygiëne
Maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een bijzondere ervaring, die onze westerse gewoonten van persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het reinigen van de billen met water wordt in de toekomst net zo gebruikelijk als het nemen van een dagelijkse douche. Water is immers verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. De Geberit AquaClean douchewc is een toilet met een ingebouwde WhirlSpray douchestraal. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water. Afhankelijk van het model zijn er ook extra comfort functies in het toilet aanwezig, zoals een warmeluchtföhn, voor het drogen van het onderlichaam, en een ingebouwde geurzuivering.

Test de douchewc zelf
De hele zomer toert Geberit rond. Wil je weten waar je de AquaClean testtoiletten kunt verwachten, check dan hier de site met het overzicht. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein.


Vers van de pers

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie


WIN kaarten Beurs Eigen Huis

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis