dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

WIN: Vogue Living


Sphinx is Geberit geworden


Te doen-lijstjes


WIN
Met je neus in de boter vallen


LOVE & WIN


Test & Ervaar


Het beursseizoen is begonnen!

September 2019

Met de vakantie achter de rug is het leuk om weer nieuwe plannen te maken. Plannen voor nieuwe uitjes, activiteiten of om je huis weer gezellig te maken voor de koudere maanden. Dit najaar is er weer veel te doen. Ook op het gebied van beurzen. Zo vindt van 17 t/m 21 september de 50PluBeurs plaats en kan je interieurinspiratie opdoen van 1 t/m 6 oktober op de vt wonen&design beurs. Leuke uitjes om alvast in je agenda te zetten!

50PlusBeurs
De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Elke editie bewijst weer, dat deze beurs een succes is. Dit jaar zijn er 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Traditiegetrouw zijn er ook bekende namen op de beurs te vinden, zoals dit jaar Daphne Deckers, Susan Smit, Addy van den Krommenacker en Hugo Borst. Want dagelijks bieden artiesten, auteurs, deskundigen en personalities optredens.

Naast dat je kunt genieten van acts, lezingen, musical, muziek, theater en shows zijn er ook thema-paviljoens. Zo vind je bij het thema wonen Geberit en Sphinx. Geberit en Sphinx zijn experts in de badkamer en weten als geen ander dat wellness en ontspanning belangrijk is. Zij informeren je over hoe je design en comfort kunt combineren in de badkamer en in de toiletruimte. Bezoek hen op stand C11 in hal 7.

50plusbeurs.nl

vt wonen&design beurs
De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Een heerlijke plek om je te laten inspireren om van je huis een thuis te maken.

De grote trekker op de beurs zijn de levensgrote inspiratiehuizen van de woonbladen. Dit jaar kan je binnenkijken bij maar liefst vijf bekende woonbladen! vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, WONEN Landelijke stijl en Ariadne at Home ontvangen je graag in hun droomhuis.

De redacties van de woonbladen zijn al volop op pad om de inrichting van de complete woonhuizen bij elkaar te zoeken. Maar zij zijn niet de enigen. Alle andere exposanten zijn ook druk in de weer om je dit jaar wederom te verrassen en om je zo goed mogelijk te informeren over hun nieuwste producten op woongebied.

Net als op de 50PlusBeurs zijn Geberit en Sphinx ook op de vt wonen&design beurs de expert in de badkamer. Zij informeren je graag over alle nieuwtjes waarmee je jouw comfort in de badkamer en het toilet kunt vergroten. Je vindt hen op stand 12.126 in hal 12.

vtwonen.nl

WIN gratis toegangskaarten
Hoe leuk! Namens Geberit mogen wij 3 x 2 gratis toegangskaarten weggeven voor de Family & Friends avond op vrijdag 4 oktober van 17-21 uur. Laat hier  voor 14 september 2019 je gegevens achter en maak kans!


Loading the player...
Loading the player...

Qmusic test douchewc

Roadshow langs festivals


Vers van de pers

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie


WIN kaarten Beurs Eigen Huis

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis