dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

WIN: Vogue Living


Sphinx is Geberit geworden


Te doen-lijstjes

maart 2020

Nu we thuisblijven, thuiswerken en continu met elkaar in één huis zijn, ziet ons leven er anders uit. Misschien even wennen, maar laten we er met elkaar iets positiefs van maken. Gaat je vakantie naar Griekenland niet door? Maak er dan thuis een Griekse week van! Wij hebben verschillende lijstjes met tips voor je op een rij gezet voor de gezondste lente ooit, tegen verveling, wat te doen met de kinderen, hoe thuis te werken en hoe je mentaal gezond blijft.

De lente is begonnen en de zon is eindelijk meer gaan schijnen. Ook in en rondom huis kan je daar heerlijk van genieten. Maar nu iedereen er niet op uit kan, is tijd voor ‘omdenken’, creativiteit, tijd voor jezelf, tijd voor je gezin, tijd voor de dingen die je altijd al hebt willen doen, maar nooit aan toe gekomen bent. Wij hebben de leukste lijstjes met tips voor je op een rij gezet, variërend van ‘het op pijl houden van je gezondheid’ tot aan ‘wat te doen tegen verveling’.

Gezondheid
Met de 5 tips voor de gezondste lente ooit geeft gezond.nl ons de leukste en lekkerste manieren om je goed te voelen. De Magnolia komt nu prachtig tot leven en zo ook de krokussen en andere voorjaarsbloemen, dus waarom jijzelf ook niet?

Vervelen
Nu is de tijd voor creativiteit. Kom thuis uit je comfortzone en ga dingen doen, waar je eerst de tijd of energie niet voor had of überhaupt nooit eerder aan gedacht hebt. Ga thuis op ontdekkingstocht en wie weet ontdek je wel nieuwe kwaliteiten of hobby’s. Wij geven je alvast een zetje met deze 18 activiteiten tegen verveling.

Thuiswerken
De een houdt ervan, de ander vindt het maar lastig of onrustig. Feit is dat thuiswerken nu moet, dus kunnen we er maar het beste van maken. Voor degene die thuiswerken een uitdaging vindt, hierbij 15 tips om gezond thuis te werken.

Psychisch
Er komt momenteel veel op ons af. Zowel qua veranderingen in onze bewegingsvrijheid als de vele, toch wel onrustige, nieuwsberichten. Belangrijk is het om in deze tijden veerkrachtig te zijn en te blijven. Maar hoe doe je dat? NRC geeft 6 tips hoe je ondanks alles toch mentaal weerbaar kunt blijven.

Kinderen

Last but not least, alle kinderen die nu niet naar school kunnen en aan huis gekluisterd zijn. Naast het schoolwerk moeten zij zich nu ook in en rondom huis vermaken. Dat vergt creativiteit en flexibiliteit van de kinderen, maar ook zeker van de ouders. Zowel Kidsproof.nl als jmouders.nl doen veel leuke suggesties om het in huis leuk te maken.


WIN
Met je neus in de boter vallen


LOVE & WIN


Test & Ervaar


Het beursseizoen is begonnen!


Loading the player...
Loading the player...

Qmusic test douchewc

Roadshow langs festivals


Vers van de pers

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie


WIN kaarten Beurs Eigen Huis

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis