dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

Sphinx is Geberit geworden

mei 2020

Al bijna 150 jaar staat de naam Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in de badkamer. Sphinx is van oudsher dé expert in badkameroplossingen voor de wand. Door het samenvoegen van beide merken wordt de expertise van achter de wand (Geberit) gecombineerd met de expertise van voor de wand (Sphinx). Dit leidt tot innovatieve badkameroplossingen waar we blij van worden.

Als toonaangevend bedrijf in de Europese sanitairbranche zet Geberit zich in voor de continue doorontwikkeling van sanitaire producten. In 2015 heeft Geberit Sanitec overgenomen en daarmee een groot aantal keramiekmerken. In Nederland was Sanitec de eigenaar van B.V. De Sphinx Maastricht met de merken Sphinx en Keramag. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V. De afgelopen 3 jaar hebben zij al als één bedrijf gefunctioneerd. Nu is het tijd voor de volgende stap: het samenvoegen van de merken tot één merk: Geberit. Dit is noodzakelijk om in de toekomst innovaties op de markt te brengen die het verschil gaan maken én om alle doelgroepen nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

Het beste van twee werelden

Beiden merken kijken terug op een succesvolle historie. Door de bundeling van de krachten van Sphinx en Geberit worden de beste elementen van beide werelden verenigd. Dit betekent dat bij het ontwikkelen van badkameroplossingen design en functionaliteit worden samengebracht. Het eerste voorbeeld hiervan is de onlangs uitgebracht Geberit ONE badkamerserie. In deze serie wordt de installatietechniek achter de wand tot in perfectie gecombineerd met de badkamerproducten en -meubelen voor de wand.

Gemeenschappelijk zetten ze de evolutie voort onder de naam Geberit, waarbij het doel altijd blijft het leven van mensen aangenamer te maken.

Kijk hier voor meer informatie.


Te doen-lijstjes


WIN
Met je neus in de boter vallen


LOVE & WIN


Test & Ervaar


Het beursseizoen is begonnen!


Loading the player...
Loading the player...

Qmusic test douchewc

Roadshow langs festivals


Vers van de pers

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie


WIN kaarten Beurs Eigen Huis

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis