dit is een preview versie, preview uitschakelen

Actueel

Actueel

Wooninspiratie online


WIN: Vogue Living

juni 2020

Het team van Vogue Living reist toegerust met nieuwsgierigheid, liefde en aandacht de hele wereld over op zoek naar onontdekte, originele woonhuizen en hun inspirerende bewoners. Droomhuizen met outstanding design, maar altijd ook een persoonlijke touch en een intieme sfeer. Altijd oogstrelend in beeld gebracht, op een unieke, modische manier, die ongeëvenaard is. Het mei/juni nummer van Vogue Living laat je wegdromen, nu we zelf beperkt op pad kunnen en inspireert met een Piscine Privée in de achtertuin. Nieuwsgierig? ComfortClub mag 10 exemplaren weggeven!

In deze gekke tijd ligt de wereld voor een groot deel stil. Reizen komt weer een beetje op gang, maar is nog beperkt mogelijk. Dat betekent niet dat je niet kunt dromen over bijzondere plekken, verre oorden en magische reizen, die je wilt maken wanneer dit allemaal voorbij is. Vogue Living biedt je daarom het ultieme droomnummer, vol inspiratie voor later.

'Dream Now, Travel Later'
Nu meer dan ooit is er de behoefte aan inspirerende afleiding. Daarom maakte Vogue Living het ultieme droomnummer, om te mijmeren over later. “Een nummer dat je vanaf de bank meeneemt op reis over de hele wereld, je geweldige persoonlijkheden laat ontmoeten en je onderdompelt in de mooiste interieurs,” aldus Vogue Livings editor-in-chief Marie Nanette Schaepman.

Piscine Privée
In de rubriek ‘What we wish for’ inspireert Vogue Living met een eigen zwemparadijs. Met de zonovergoten Hollandse duinen als achtertuin tonen zij op geheel eigen wijze de nieuwste badkamerproducten. Zo wordt een kamerscherm een badhokje, fungeert een Deense designklassieker als badmeesterstoel en, zoals ze zelf zeggen “plassen we natuurlijk niet in het water, maar op een hoogbegaafde pot.”

WINNEN
Je kunt nu de nieuwste Vogue Living winnen door hier voor 4 juli je gegevens achter te laten. Wie weet droom jij binnenkort lekker op de bank weg bij alle mooie verhalen en fotoreportages.


Sphinx is Geberit geworden


Te doen-lijstjes


WIN
Met je neus in de boter vallen


LOVE & WIN


Test & Ervaar


Het beursseizoen is begonnen!


Loading the player...
Loading the player...

Qmusic test douchewc

Roadshow langs festivals


Vers van de pers

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie


WIN kaarten Beurs Eigen Huis

Echt ouderwets wintervermaak


WIN kaarten
Beleef hét op de
Margriet Winter Fair

WIN kaarten 50PlusBeurs


Culturele Hoofdstad van Europa

Bezoek Libéma Open en WIN een Geberit AquaClean Tuma douchewc


Roadshow

vt wonen – weer verliefd op je huis


WIN gratis entreekaarten

WIN Gratis kaarten voor het meest besproken event van het jaar!


Onthulling!

WIN 50PlusBeurs kaarten


Cadeaufestival

WIN een AquaClean Experience in hotel OZO Amsterdam


Wauw-moment

WIN kaarten Beurs Eigen Huis