dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

Vloerstaande douchewc


Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte


App voor je toilet

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen

maart 2019

De traditionele douchebak met douchecabine maakt meer en meer plaats voor inloopdouches, waarbij de tegelvloer fraai doorloopt in het douchegedeelte. Het water wordt afgevoerd via een goot, put of zelfs via de wand. Om jarenlang te kunnen genieten van een heerlijke en mooie inloopdouche is het belangrijk dat de waterafvoer, in welke vorm dan ook, waterdicht is. Geberit is zich hiervan bewust en heeft oplossingen gevonden, waardoor elke consument met een waterdicht vertrouwen jarenlang kan genieten van zijn of haar inloopdouche.

Betegelde douchevloeren moeten tot in lengte van jaren waterdicht zijn. Tegels, kitten en lijmen zijn waterwerende producten, maar daarmee vormen ze nog geen garantie voor een waterdichte inloopdouche. In de praktijk blijkt dat er nogal eens vocht doordringt in vloeren en wanden. Geberit biedt hiervoor de oplossing. Er is een brede keus aan doucheafvoeren, die een gebruiksvriendelijke en waterdichte oplossing bieden. Niet alleen aan de gebruiker, maar ook aan de installateur, die de doucheafvoer installeert. Het risico op lekkages is hiermee tot het minimum beperkt en het geeft de installateur en de gebruiker een waterdicht vertrouwen in een gedegen doucheafvoer.

Geberit biedt daarvoor de volgende oplossingen:

De CleanLine douchegoot Bij deze strakke douchegoot is de afdichtingsfolie fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd. Dit hoeft de installateur daardoor niet meer zelf te doen. Dit scheelt tijd, installatiestress en het beperkt het risico op lekkage tot een minimum. Met als resultaat een tevreden opdrachtgever en eindgebruiker. De CleanLine is te verkrijgen in meerdere uitvoeringen. Bovendien beschikt de douchegoot over een uitneembaar haarzeefje en heeft de CleanLine geen moeilijk bereikbare hoekjes. Hierdoor is ook het schoonmaakgemak van deze doucheafvoer een enorm pluspunt.

Wandafvoer De Geberit wandafvoer is prachtig geïntegreerd in de wand, waardoor de tegelvloer in zijn geheel doorloopt en niet onderbroken wordt door een douchegoot of doucheput. Deze fraaie toepassing zorgt ervoor dat de tegelvloer een geheel blijft, waardoor water geen risico vormt. Met de wandafvoer loopt het water optisch weg in de wand, wat een bijzonder esthetisch uiterlijk geeft aan de inloopdouche.

De douchevloer Setaplano is een gehele douchevloer. Het is gemaakt van mineraal composiet, dat heerlijk warm en zacht aanvoelt en antibacterieel is. In de vloer is het benodigde afschot al aanwezig. Dit maakt het de installateur makkelijker en voorkomt dat water niet goed wegloopt. Bovendien heeft de Setaplano douchevloer, net als de CleanLine douchegoot, een afdichtingsfolie die in de fabriek voorgemonteerd is. De kans op lekkage is met deze douchevloer daardoor minimaal. Ook de Setaplano heeft een eenvoudig uitneembaar haarzeefje voor een makkelijke schoonmaakbeurt.

Wil je meer weten over de douche-afvoeren van Geberit? Ga dan naar www.geberit.nl/douche-afvoer


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.