dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

Vloerstaande douchewc


Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte


App voor je toilet

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

mei 2019

Een dag in het teken van water, waarom? Omdat water een onmisbaar element is in ons bestaan. Naast de eerste levensbehoefte, speelt water een grote rol in onze lichaamsverzorging. Het zorgt dat we weer fris worden na een dag werken, een intensieve work-out of na een nacht diep geslapen te hebben. Water geeft een ongeëvenaard schoon en fris gevoel. Niets is dan ook logischer om met water schoon te maken. Zo ook je onderlichaam op het toilet!

Kom naar de Geberit AquaClean inspiratiedag
Op zondag 19 mei opent Geberit haar deuren speciaal voor jou. Deze speciale dag staat volledig in het teken van de AquaClean douchewc; het toilet waarmee je onderlichaam met water wordt gereinigd. De Geberit adviseurs geven je graag een productdemonstratie, waarbij ze je alles vertellen over de ins en outs van het reinigen met water en de diverse mogelijkheden. Echter, niets overtuigt beter dan jouw eigen ervaring. Daarom staat er een mobiel Geberit AquaClean Experience Center in de tuin. Op je gemak en in alle rust (en privacy) kan je de verschillende Geberit AquaClean modellen ervaren.

Kom jij ook?
Geberit neemt graag de tijd om je een goed advies te geven. Daarom is het van belang om je vooraf aan te melden, zodat zij op jouw komst kunnen rekenen! Naast natuurlijk een kopje koffie en/of thee met een lekkernij, leggen zij bovendien een uniek AquaClean presentje voor je klaar. Neem je ook je kinderen mee? Laat het weten. Ze zullen zorgen voor leuke activiteiten.

Let op, aanmelden kan tot zondag 5 mei a.s. Na aanmelding ontvang je van Geberit een bevestigingsmail. Deze bevestiging is tevens je entreebewijs voor de inspiratiedag. Twee weken voor de inspiratiedag ontvang je nog extra aanvullende informatie.

Locatie:
Geberit B.V. Fultonbaan 15 3439 NE Nieuwegein

Datum: zondag 19 mei 2019
Tijdstip: van 12:00 uur - 17:00 uur
www.geberit-aquaclean.nl/inspiratiedag

 

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.