dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design

juni 2019

De Red Dot Award en iF Design Award 2019 zijn twee van de meest begeerde internationale designprijzen. Geberit is erg vereerd met het winnen van beide awards voor de nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc. Het uiterlijk van de vernieuwde Sela is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. Middels innovatieve technologie en materialen van de hoogste kwaliteit voldoet de Geberit AquaClean Sela aan de hedendaagse eisen van gemak, hygiëne en kwaliteit.

Geberit AquaClean Sela
De nieuwste toevoeging aan de Geberit AquaClean douchewc-serie is de nieuwe AquaClean Sela. Deze stijlvolle en fraaie douchewc is ontworpen door Christoph Behling en past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. Het design is tijdloos en helder qua lijnen.

De douchewc bevat de unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, welke door de beluchting van de roterende waterstraal zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. Het closet is spoelrandloos en spoelt stiller en grondiger door vanwege de efficiënte TurboFlush spoeling. De zitting van de douchewc is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden voor een eenvoudige reiniging. Handig is ook het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela. Deze geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden. Verder bevat de douchewc een afstandsbediening en zijn de comfortfuncties ook te bedienen met de AquaClean-App.

Meer informatie over de bekroonde Geberit AquaClean Sela is hier te vinden.


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.