dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

Vloerstaande douchewc


Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte


App voor je toilet

For every need

december 2019

Met de vernieuwde AquaClean Sela is het Geberit assortiment douchewc’s volledig. Afhankelijk van je wensen qua comfort en budget is er een passende AquaClean douchewc te vinden voor iedereen! Er zijn complete douchewc modellen – met een diversiteit aan comfortfuncties - tot aan een flexibele toiletzitting met geïntegreerde douchefunctie. Het reinigen met water op het toilet is nog nooit zo toegankelijk geweest.

Bij elke productkeuze spelen de kosten en het gewenste comfortniveau een grote rol. Met de douchewc's Tuma, Sela en Mera biedt Geberit douchewc’s voor iedereen.

De drie AquaClean douchewc’s hebben een uniforme uitstraling. Christoph Behling, ontwerper van de Tuma, Sela en Mera, heeft dezelfde uitgangspunten in zijn ontwerpen toegepast: ‘Iedereen moet ze kunnen herkennen als een Geberit douchewc met alle voordelen, die je van Geberit mag verwachten.’

AquaClean Mera - Buitengewoon briljant
Met zijn zwevende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera de meest verkochte douchewc van Europa. De Mera zet in elk opzicht nieuwe normen. Deze douchewc is geschikt voor iedereen, die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling en de geurzuivering, beschikt de Mera o.a. ook over een ‘Welkomprogramma’. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde bril.

AquaClean Sela – Intelligente elegantie
De vernieuwde Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela.

AquaClean Tuma - Verrassend veelzijdig
De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen, die waarde hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Functies zoals de WhirlSpray, een verwarmde wc-zitting, geurzuivering en de warmeluchtföhn maken van elk bezoek aan de badkamer een wellness-ervaring. Als alternatief biedt Geberit ook het voordelige Classic model, dat de basisfunctie van een douchewc biedt tegen een onverslaanbare prijs. De Geberit AquaClean Tuma is ook beschikbaar als losse toiletzitting, die dezelfde functionaliteiten biedt als het complete systeem en die op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken kan worden gemonteerd.

Wil je meer weten over de AquaClean douchewc’s? Kijk dan op: www.geberit-aquaclean.nl


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.