dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

Vloerstaande douchewc


Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte


App voor je toilet

februari 2020

De douchefunctie van de AquaClean douchewc’s van Geberit bediende je tot op heden met de reguliere afstandsbediening en het zijpaneel van het toilet. Vanaf nu kan je ook met je smartphone eenvoudig en gemakkelijk je AquaClean douchewc bedienen via de gratis te downloaden AquaClean-app. Persoonlijke instellingen zijn daardoor ook op reis bij andere AquaClean douchewc’s direct te gebruiken. Bovendien biedt de app software-updates, productinformatie en video’s over de verschillende functies van de douchewc en het onderhoud.

De douchewc’s van Geberit beschikken altijd over een overzichtelijk bedieningspaneel en een intuïtieve afstandsbediening. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk de AquaClean Mera, Tuma en Sela douchewc’s te bedienen met de speciale AquaClean-app. Via de app kan je niet alleen je persoonlijke instellingen voor de douchestraalsterkte, douche-armpositie en oscillatie aanpassen en oproepen, maar ook die voor de verwarming van de wc-zitting, de geurzuivering en de warmeluchtföhn.

Neem Geberit AquaClean mee op reis
Naast gebruiksgemak en tal van instelopties biedt de AquaClean-app vooral het voordeel, dat je jouw persoonlijke gebruikersprofiel mee op reis kan nemen. Zo kan je in hotels een douchewc eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Ook heeft de app een aantal extra functies, zoals software-updates en productinformatie. Via korte video's op je smartphone kan je meer te weten komen over de verschillende functies van de douchewc en het onderhoud.

De app is tevens handig om je nieuwe douchewc eenvoudig te registreren. Na registratie verlengt Geberit de garantie automatisch met een jaar. Vroeger verzorgde de sanitairspecialist deze productregistratie tijdens het installeren. Maar met de nieuwe app kan jezelf eenvoudig je douchewc zelf registreren via je smartphone.

De Geberit AquaClean-app kan gratis worden gedownload in de iTunes App Store en de Google Play Store .

 

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.