dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte

maart 2020

Het succesvolle tv-programma van vt wonen ‘Weer verliefd op je huis’ is weer in volle gang. Elke zondagavond kan je genieten van mooie make-overs en zo inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Een gezellig en comfortabel thuis creëer je niet alleen door de woonkamer aan te pakken. Ook het toilet is een belangrijk kamertje. Door bijvoorbeeld vieze toiletluchtjes tegen te gaan, kan iedereen in huis opgelucht ademhalen en voelt het voor elke bewoner als een comfortabel thuis.

De deelnemers van afgelopen zondag 22 maart waren blij verrast, dat de vt wonen stylist ervoor gekozen heeft niet alleen de woonkamer een make-over te geven, maar ook het toilet. Voor de toiletmetamorfose is gekozen voor de Geberit DuoFresh. De DuoFresh verwijdert onaangename toiletgeurtjes direct bij de bron.

Hoe werkt het precies: de DuoFresh module wordt achter de Geberit bedieningsplaat aangebracht. Deze verwijdert onaangename geuren direct uit de toiletpot; door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en geurloos terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Extra fris
Voor extra frisheid kan je ook gebruik maken van de Geberit toiletstick. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat, in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan met helderblauw water door. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een aangenaam schoon toilet.

Extra slimmigheidjes
Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht aan de onderzijde van de bedieningsplaat automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.

Actie
Ben je enthousiast en wil je ook een stankvrij toilet? Dan is het goed te weten dat de DuoFresh module op bijna alle Geberit inbouwreservoirs toe te passen is. Dus ook als je al een bestaand toilet hebt. Bij aankoop van de DuoFresh geeft Geberit nu een jaarvoorraad toiletsticks aan je cadeau. Wat zal jouw toilet fris gaan ruiken!

Meer informatie over Geberit DuoFresh is hier te vinden.


App voor je toilet

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.