dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

Geberit: Better Bathrooms, Better Lives

Vloerstaande douchewc

Juni 2020

Oudere toiletruimtes en badkamers zijn vaak nog voorzien van een vloerstaand closet. Wil je niet je hele toiletruimte verbouwen, maar wel graag reinigen met water? Dan is de vloerstaande Geberit AquaClean Tuma douchewc de oplossing. Deze douchewc kan namelijk eenvoudig worden geïnstalleerd in bestaande situaties. De vloerstaande douchewc is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; de AquaClean Tuma Classic en de uitgebreidere AquaClean Tuma Comfort. De subtiele conische belijning van het bestaande wandhangende closet is bij de vloerstaande Tuma stijlvol naar onderen doorgetrokken. Daardoor behoudt het toilet haar elegante uiterlijk. Is in je huidige toilet ook (nog) een duoblok of een hooghangend spoelreservoir aanwezig? Dan kan er een stijlvolle combinatie gemaakt worden met de modern ontworpen Monolith sanitairmodule.

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner en geschikt voor iedereen die waarde hecht aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door de toevoeging van de vloerstaande Tuma douchewc, is dit compacte model nu ook eenvoudig in bestaande situaties te installeren. Naast de complete wandhangende en vloerstaande Tuma douchewc’s biedt Geberit binnen dit model ook een losse toiletzitting met ingebouwde douchefunctie aan. Deze kan op vele closetpotten bevestigd worden. Met recht een alleskunner dus!

Classic versus Comfort
De AquaClean Tuma Classic biedt alle basiseigenschappen van een douchewc, namelijk de douchefunctie inclusief WhirlSpray douchetechnologie en de spoelrandloze Rimfree® toiletpot. De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een wellnessbeleving wordt. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte ladydouche, een verwarmde toiletzitting, een warmeluchtföhn en geïntegreerde geurzuivering. AquaClean Tuma Comfort wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en beide modellen zijn in te stellen en te bedienen met de AquaClean-app.

Monolith sanitairmodule
Is in jouw situatie ook sprake van een duoblok of een hooghangend spoelreservoir? En wil je niet de hele badkamer of het toilet verbouwen om een douchewc te plaatsen? Dan is de combinatie met een Monolith sanitairmodule een mooi en snel te plaatsen alternatief. Geberit Monolith is een modern ontworpen wc-reservoir, dat compact van afmeting is en eenvoudig voor de wand kan worden geïnstalleerd zonder hak- of breekwerk in muren en vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. Doordat het slanke reservoir bij de Geberit Monolith geraffineerd achter een glasplaat wordt verborgen, biedt de Monolith een modern en strak design en is zo een perfect alternatief voor wc’s met zichtbare stortbak. Geberit Monolith is verkrijgbaar in de glaskleuren zwart, wit, zand en umbra.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk voor meer informatie op: www.geberit-aquaclean.nl/tuma
 


Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte


App voor je toilet

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.