dit is een preview versie, preview uitschakelen

Comfort

Comfort

In een handomdraai


Geberit: Better Bathrooms, Better Lives

September 2020

De Geberit badkamer is een badkamer waar je elke dag, op elk moment, voor elk ritueel aangenaam kunt verblijven. De vele verschillende badkamerseries hebben allen een eigen karakter, keuzemogelijkheden en opvallende details. Daardoor kan iedereen een uiterst persoonlijke Geberit badkamer samenstellen. De vele aantrekkelijke functies van de Geberit producten zorgen voor extra ruimte, perfecte hygiëne, maximaal comfort, tijdloos design en een eenvoudige toegankelijkheid. Wat je wensen of behoeften ook zijn: een Geberit badkamer maakt het dagelijks leven gewoon aangenamer.

MEER RUIMTE
De meest innovatieve badkamerserie van dit moment, de Geberit ONE, is uiterst ruimtebesparend. Elementen zoals de sifon, de spiegelkast en de bevestiging van de douchewand zijn slim in de muur verwerkt. Hierdoor is de aanblik ruimtelijker. De diverse slimme badkameroplossingen uit deze serie creëren ruimte voor degenen die geen concessies willen doen aan functionaliteit of opbergruimte.

SCHOONMAAKGEMAK
Voor degenen die hun schoonmaakwerk in de badkamer tot een minimum willen beperken heeft Geberit producten, die nagenoeg vuilvrij blijven en gemakkelijk schoon te maken zijn. Het keramiek is standaard (of optioneel) voorzien van het unieke KeraTect® glazuur. Aanhechting van kalk en ophoping van vuil worden hiermee voorkomen en schrobben en schuren is niet nodig. Ook de Rimfree® wc’s zonder spoelrand zijn een goed voorbeeld van hygiëne en onderhoudsgemak.

GEBRUIKSGEMAK
Intuïtieve, gebruiksvriendelijke producten en oplossingen voor de badkamer zijn voor degenen die van een gemakkelijk leven houden en genieten van optimale functionaliteit. De badkamerserie Geberit Acanto is een toonbeeld van deze optimale functionaliteit: alles draait om opberggemak. Zo is de Acanto magneetwand voorzien van drie handige, verplaatsbare bakjes, waar je de dagelijkse kleine spulletjes praktisch in kunt opbergen.

COMFORT
Voor wie op zoek is naar extra frisheid, welzijn en verzorging kiest voor producten die comfort en hygiëne in de badkamer brengen. De Geberit AquaClean douchewc biedt dé ultieme lichaamsverzorging door reiniging van het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, je voelt je ook fris. Ben je op zoek naar een frisse toiletruimte, kies dan voor de Geberit DuoFresh geurzuivering.

DESIGN
De badkamerseries van Geberit kenmerken zich door een eenvoudige en tijdloze esthetiek. Iedereen die op zoek is naar moderne elegantie en een breed scala aan kleuren en materialen kan zijn hart ophalen. Elke serie heeft een eigen karakter en stijl, waardoor er voor ieder wat wils is. Bij Geberit gaat design hand in hand met functionaliteit. Het één mag niet ten koste gaan van het ander. Je gebruikt je badkamer immers elke dag.

TOEGANKELIJKHEID
Geberit maakt het mogelijk badkamers zonder obstakels te ontwerpen. Kinderen, ouderen en mensen met beperkte bewegingsvrijheid kunnen de badkamer zo veilig gebruiken. De Setaplano douchevloer van Geberit is drempelvrij en door het materiaal mineraalcomposiet heerlijk zacht aan de voeten en belangrijker nog… antislip.

www.geberit.nl/behoeften
 

 


 

Vloerstaande douchewc


Maak van je huis een fijn thuis

Weer verliefd op je toiletruimte


App voor je toilet

For every need


In een handomdraai

Elegant & Geometrisch

Residence exclusief


In een handomdraai

bekroond design


AquaClean Inspiratiedag

Waterdicht vertrouwen


Hebben, hebben, hebben!

Maak van je toilet hét perfecte plaatje


Foetsie!

TOPSTUK


Wie jarig is trakteert

Sphinx VariForm wastafel wint designprijs


Loading the player...

De ene straal is de andere niet

Geberit AquaClean Tuma nu ook in Classic uitvoering


Ruimte creëren in de kleine badkamer

Dé optimale badkamerinrichting is onderzocht


WIN! Praktische handdoekhaak van Sphinx Acanto

Sneak Peek


Ontdek het comfort in jouw regio

€100,- retour!


Trakteer jezelf

Touch it. Love it.