dit is een preview versie, preview uitschakelen


WELKOM


De ComfortClub is het online platform voor comfort, lifestyle en welzijn. Via onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen, interessante informatie en noviteiten die jouw comfort verhogen.


Meld jezelf nu aanhotelaanbiedingen

Overnachten in Boutiquehotel The Roosevelt

Boutiquehotel The Roosevelt vind je in het hart van Middelburg, gebouwd op de Burg waar Middelburg zijn naam aan dankt. Met drie adembenemende hotelsuites, 24 bijzondere Boutiquehotelkamers, een sensationele Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde hotelbar en een beschutte binnentuin is The Roosevelt de parel van de Zeeuwse hoofdstad.

lees meer

hotelaanbiedingen

Hou het vakantiegevoel vast!

Verleng het heerlijke vakantiegevoel met nog een weekendje weg in het najaar. Boek een stedentrip of kom tot rust in een landelijke omgeving. Wat je ook wenst, lezers van de ComfortClub hebben een ruime keus uit veelzijdige én interessante hotelaanbiedingen.

lees meer


WELZIJN

Tot wel €200 retour!

Reinigen met water is fris, hygiënisch en zacht. Dat weten we allemaal. Onze handen, tanden en ons lichaam maken we onder de kraan of onder de douche schoon met water. Maar hoe zit het met ons onderlichaam? Ook dat is fris, hygiënisch en zacht met water te reinigen middels een douchewc.


lees meer
ACTUEEL

Test & Ervaar

Op zondag 3 november opent Geberit haar deuren speciaal voor jou. Deze speciale dag staat volledig in het teken van de AquaClean douchewc; het toilet waarmee je onderlichaam met water wordt gereinigd.lees meer
LIFESTYLE

Marie-Stella-Maris

Wie je ook bent of waar je ook bent, water is leven. Toegang tot een veilig en schoon drinkwater is de basis van gezondheid en veiligheid. Helaas is dit niet nog niet voor iedereen een realiteit.lees meer
WELZIJN

Een frisse boodschap voor iedereen

Waarom geen app voor je toilet, dachten ze bij Geberit. En dan ook nog eentje, die de geurzuivering rondom je toilet reguleert. Want stank op het toilet is een grote ergernis voor velen.lees meer
ACTUEEL

Het beursseizoen is begonnen!

Met de vakantie achter de rug is het leuk om weer nieuwe plannen te maken. Plannen voor nieuwe uitjes, activiteiten of om je huis weer gezellig te maken voor de koudere maanden.
lees meer
LIFESTYLE

Geluksgevoel

Heb je oog voor detail en wil je het vrijheidsgevoel optimaal ervaren? Dan is een proefvaart met de Hermes Speedster een aanrader! Oldtimer-liefhebbers zullen het niet zijn ontgaan dat deze Hermes Speedster geïnspireerd is op de retro klassieker Porsche 356 Speedster.

lees meer


Comfort

Elegant & Geometrisch

Geometrische helderheid gecombineerd met esthetische rondingen: de populaire Geberit bedieningsplaat Sigma50 is met zijn verder verfijnde ontwerp een elegant element in de badkamer of toiletruimte. Het vereenvoudigde ontwerp en de hoogwaardige materialen passen perfect in een moderne badkamer.

lees meer

Comfort

Residence exclusief

Residence Magazine informeert haar lezers al meer dan 30 jaar over de mooiste en meest inspirerende interieurs, kunst en reizen. Ben jij ook zo dol op rijke, warme interieurs? En heb je ook een voorliefde voor reizen en kunst?

lees meerInloggen

Ben jij een trotse bezitter van een Geberit AquaClean douchewc? Log dan in voor relevante informatie, garantieregistratie en klantenservice. LOG DAN IN

InloggenAlles over
reinigen met water
op het toiletlees meer