dit is een preview versie, preview uitschakelen


WELKOM


De ComfortClub is het online platform voor comfort, lifestyle en welzijn. Via onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen, interessante informatie en noviteiten die jouw comfort verhogen.


Meld jezelf nu aanhotelaanbiedingen

Exclusief overnachten bij The Duke Club

Twee jaar geleden realiseerde The Duke Club een langgekoesterde ambitie. Naast The Club House verrees een tweede complex: The Duke Suites. De grandeur van het huis, het elegante interieur vormgegeven met een onmiskenbaar eigentijds gevoel, gelegen in een idyllisch bosrijk gebied.

lees meer

hotelaanbiedingen

Overnachten in Boutiquehotel The Roosevelt

Boutiquehotel The Roosevelt vind je in het hart van Middelburg, gebouwd op de Burg waar Middelburg zijn naam aan dankt. Met drie adembenemende hotelsuites, 24 bijzondere Boutiquehotelkamers, een sensationele Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde hotelbar en een beschutte binnentuin is The Roosevelt de parel van de Zeeuwse hoofdstad.

lees meer


WELZIJN

WIN een stankvrij toilet

Ons brein koppelt frisse geuren aan een prettig gevoel. Nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, zorgen juist voor afkeer. Geberit vindt dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen jouw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na jou. Daarom hebben zij de Geberit DuoFresh ontwikkeld. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. En jij kan er eentje winnen!


lees meer
ACTUEEL

LOVE & WIN

Van 12 t/m 16 december brengt Masters of LXRY de liefde naar de Amsterdamse RAI. Liefde voor vakmanschap en passie voor perfectie. The LOVE Edition is het thema van deze meest luxe beurs ter wereld. Sinds dit jaar mag Masters of LXRY zich ‘World’s Leading Luxury Event’ noemen. Met Amsterdam als trotse gastheer.


lees meer
LIFESTYLE

De Amsterdamsche kerstmarkt

De Amsterdamsche kerstmarkt is de plek waar je in een fijne sfeer originele kerstinkopen kunt doen en kunt genieten van muziek, kunst en cultuur. De heerlijke geuren komen je tegemoet van de lokale lekkernijen, winterkost, glühwein, warme choco en culinaire hapjes. Maar ook speciaal bieren en goede wijnen worden er geschonken.lees meer
WELZIJN

Tot wel €200 retour!

Reinigen met water is fris, hygiënisch en zacht. Dat weten we allemaal. Onze handen, tanden en ons lichaam maken we onder de kraan of onder de douche schoon met water. Maar hoe zit het met ons onderlichaam? Ook dat is fris, hygiënisch en zacht met water te reinigen middels een douchewc.


lees meer
ACTUEEL

Test & Ervaar

Op zondag 3 november opent Geberit haar deuren speciaal voor jou. Deze speciale dag staat volledig in het teken van de AquaClean douchewc; het toilet waarmee je onderlichaam met water wordt gereinigd.lees meer
LIFESTYLE

Marie-Stella-Maris

Wie je ook bent of waar je ook bent, water is leven. Toegang tot een veilig en schoon drinkwater is de basis van gezondheid en veiligheid. Helaas is dit niet nog niet voor iedereen een realiteit.lees meer


Comfort

For every need

Met de vernieuwde AquaClean Sela is het Geberit assortiment douchewc’s volledig. Afhankelijk van je wensen qua comfort en budget is er een passende AquaClean douchewc te vinden voor iedereen! Er zijn complete douchewc modellen – met een diversiteit aan comfortfuncties - tot aan een flexibele toiletzitting met geïntegreerde douchefunctie. Het reinigen met water op het toilet is nog nooit zo toegankelijk geweest.

lees meer

Comfort

Elegant & Geometrisch

Geometrische helderheid gecombineerd met esthetische rondingen: de populaire Geberit bedieningsplaat Sigma50 is met zijn verder verfijnde ontwerp een elegant element in de badkamer of toiletruimte. Het vereenvoudigde ontwerp en de hoogwaardige materialen passen perfect in een moderne badkamer.

lees meerInloggen

Ben jij een trotse bezitter van een Geberit AquaClean douchewc? Log dan in voor relevante informatie, garantieregistratie en klantenservice. LOG DAN IN

InloggenAlles over
reinigen met water
op het toiletlees meer