dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

juli 2017

De intense kleuren van planten en bloemen in deze periode van het jaar laten je tuin stralen. Niet alleen planten en bloemen kunnen kleur aan je tuin geven. Ook andere objecten in je tuin kunnen eenvoudig door een laag verf een harmonieus onderdeel van je tuin worden.

De kleuren grijs, wit en zwart worden traditioneel in veel Nederlandse tuinen op het houtwerk aangebracht. Maar denk eens out of the box en probeer ook middels het houtwerk meer kleur in je tuin te scheppen. Daar geniet je niet alleen in de zomer van. Ook in de winter zorgt het voor kleur rondom je huis.

Als je denkt beperkt te zijn in je kleurkeuze voor buitenverf, dan heb je het mis. De verffabrikant Little Greene biedt haar buitenverf aan in alle kleuren van haar kleurenkaart. Dat betekent een keuze uit meer dan 200 kleuren!

De aankomende maanden zijn perfect om je buitenmuren, timmerwerk, tuinmeubelen of schuur weer eens mooi in de lak te zetten. Of wat dacht je van een vogelhuisje? Alle kleuren zijn mogelijk in de verschillende matte en glanzende buitenverfsoorten. Ook zijn er verven voor het schilderen van beton, hekwerk, bakstenen en pleisterwerk.

Benieuwd naar de kleuren? Vraag de gratis kleurenkaart aan.Colour your garden. Go for it!


Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie