dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Beken kleur in je exterieur

Stijlvol spoelen


Riemen vast en… vliegen maar!

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet

maart 2018

Vanaf afgelopen 24 februari is bij SBS6 het 10e seizoen te zien van het succesvolle woonprogramma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. In dit programma gaat presentator Kees Tol samen met een vtwonen stylist de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Geberit laat dit 10e seizoen zien, dat het comfort en de luxe van een Geberit AquaClean douchewc het perfecte interieur nog completer maakt. vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ is elke zondag te zien vanaf 19.30 uur bij SBS6.

De deelnemers van afgelopen 17 maart waren blij verrast, dat stylist Frans ervoor gekozen heeft niet alleen de woonkamer een make-over te geven, maar ook het toilet. Voor de toiletmetamorfose koos Frans voor de
Geberit AquaClean Mera Comfort; de meest luxe douchewc. De AquaClean Mera Comfort geeft je een warm welkom; als je in de buurt komt van het toilet, word je verrast door een subtiel oriëntatielicht aan de onderkant van het toilet (handig als je ’s nachts naar het toilet moet), gaat de deksel automatisch voor je open én wordt bovendien de toiletzitting direct voor je verwarmd. Met één druk op de knop van de afstandsbediening geeft de WhirlSpray douchestraal je een vederzachte en optimale reiniging met warm water. Om de billen te drogen na de warmwaterdouche bezit de Mera een warmeluchtföhn. Omdat vieze luchtjes op en rond het toilet vervelend zijn, is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd en met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je eenvoudig je eigen persoonlijke voorkeuren oproepen en de verschillende functies bedienen. Bovendien zorgt de nieuwe vorm van de randloze toiletpot ervoor, dat je stiller en efficiënter het toilet doorspoelt.

Het resultaat is prachtig geworden. Bekijk hier de gehele metamorfose.

WINACTIE
Wil jij ook genieten van het net gedouchte gevoel van een douchewc en je eigen wellnessomgeving creëren in je toiletruimte? Dat kan! Dit seizoen maak je kans om een Geberit AquaClean Mera Comfort t.w.v. €5.000,- te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan melden op de website van vtwonen.

Meer informatie over Geberit AquaClean is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl.


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie