dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen

juni 2019

De badkamer en het toilet wordt steeds vaker voorzien van de kleur zwart. Ook een matte afwerking is erg in trek. Geberit lanceert om die reden een reeks matte bedieningsplaten in de kleur zwart, wit en chroom. Naast de nieuwe matte afwerking zijn de bedieningsplaten ook gecoat om het achterblijven van vingerafdrukken tegen te gaan. Met de nieuwe reeks bedieningsplaten is elk toilet - met oog voor functionaliteit - volgens de laatste trend te stijlen.

Sigma bedieningsplaten
De Sigma is de meest populaire en toegepaste bedieningsplatenserie van Geberit. Deze serie bestaat uit diverse modellen, kleuren en afwerkingen. De Sigma10, Sigma20 en Sigma30 bedieningsplaten zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in de trendy matte uitvoering. De Geberit Sigma20 en Sigma30 2-toets bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in matzwart, matwit en matchroom. De Geberit Sigma10 en Sigma30 spoelstop bedieningsplaten zijn beschikbaar in matzwart en matwit.

Geen vingerafdrukken
Een matte afwerking en vingerafdrukken zijn vaak geen gelukkige combinatie. De nieuwe matte bedieningsplaten zijn om die reden voorzien van een speciale coating. Deze eenvoudig te reinigen laklaag maakt de zichtbaarheid van vingerafdrukken op de toetsen aanzienlijk minder. Een groot pluspunt bij het dagelijkse gebruik en het poetsen van het toilet.

Wil je meer weten over de bedieningsplaten van Geberit? Kijk dan hier.


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie