dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Staycation


Beken kleur in je exterieur

Stijlvol spoelen


Riemen vast en… vliegen maar!

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel

September 2019

Heb je oog voor detail en wil je het vrijheidsgevoel optimaal ervaren? Dan is een proefvaart met de Hermes Speedster een aanrader! Oldtimer-liefhebbers zullen het niet zijn ontgaan dat deze Hermes Speedster geïnspireerd is op de retro klassieker Porsche 356 Speedster. De boot is tot in elk kleinste detail afgewerkt. Dit is in zowel het exterieur als ook het interieur terug te zien.

Nicks Boats in Harderwijk vertegenwoordigt enkel en alleen verbluffend mooie boten met een spectaculaire performance. De Hermes Speedster is uniek in zijn soort en in 2018 verkozen tot motorboot van 2018! Verfijnd en liefdevol vakmanschap is tot in detail te zien en te voelen.

Er is maar één manier om de wereld op haar mooist te ervaren… namelijk vanaf het water. Met een boot als de Hermes Speedster ligt de wereld aan je voeten.

Proefvaart
Het ultieme Hermes Speedster-gevoel moet je simpelweg ervaren en beleven. Wanneer je aan boord stapt, zal je merken dat dit een boot is als geen ander. Sommigen omschrijven dit gevoel alsof ze ‘rijden’ over het water in een Porsche 356 Speedster. Anderen gaan bij het aan boord stappen van deze ‘vintage cabrio’ zomaar heel wat jaren terug in de tijd. Hoe dan ook; iedereen die aan boord stapt, ervaart de ultieme manier van volledige ontspanning.

Harderwijk is de perfecte locatie voor een proefvaart. Sfeervol, authentiek en direct aan het Veluwemeer. Via de website www.nicksboats.com kan je vrijblijvend een proefvaart boeken.


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie