dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

oktober 2019

Wie je ook bent of waar je ook bent, water is leven. Toegang tot een veilig en schoon drinkwater is de basis van gezondheid en veiligheid. Helaas is dit niet nog niet voor iedereen een realiteit. De founders van Marie-Stella-Maris vonden hun inspiratie in hun doel mensen te inspireren sociaal bewust te consumeren, en tegelijkertijd om gezamenlijk bij te kunnen dragen aan het verbeteren van toegang tot schoon drinkwater wereldwijd. Door het natuurlijke mineraalwater en de verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris te kopen, draag je bij aan schoon drinkwaterprojecten over de hele wereld.

In de Negen Straatjes in Amsterdam vind je de Flagship Store van Marie-Stella-Maris. De indrukwekkende cinema lightbox wand, geeft je een impressie van het volledige assortiment in verzorgingsproducten en huisparfums.

Mineraalwater en verzorgingsproducten
Water, sanitatie en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-Stella-Maris. Om toegang tot schoon drinkwater te realiseren, is het van belang om naast het water ook aandacht te besteden aan sanitaire voorzieningen en hygiëne. Deze directe link tussen schoon drinkwater en hygiëne heeft Marie-Stella-Maris geïnspireerd om naast natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.

Verzorgingsproducten
De natuurlijke verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in een aantal heerlijke geuren. De collectie is vooral gericht op het hydrateren, voeden en herstellen van de huid. Ook bieden zij een aantal huisparfums aan voor een unieke geurbeleving in huis. Zoals een verfrissend linnenwater, een selectie luxe geurkaarsen en onze bestverkopende aromatische roomspray.

Marie-Stella-Maris Foundation
Van elke aankoop gaat een gedeelte naar de Marie-Stella-Maris Foundation. Deze zet zich in om het aantal mensen met toegang tot schoon drinkwater wereldwijd te vergroten. De Foundation realiseert dit door projecten te steunen met een focus op water, sanitatie en hygiëne (WASH). Inmiddels zijn er al 13 projecten ondersteund, die in totaal meer dan 30.000 mensen helpen aan toegang tot schoon drinkwater.

Care for water
Water is leven. Daarom vind je in de Flagship Store in Amsterdam op het toilet ook een AquaClean douchewc. Door het reinigen met water in plaats van papier onderstrepen zij het belang van sanitaire hygiëne. De filosofie van Marie-Stella-Maris past perfect bij het merk AquaClean en het bedrijf Geberit. Dat de kwaliteit van leven voor iedereen continu wil verbeteren door innovatieve sanitaire innovaties.

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie