dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Staycation


Beken kleur in je exterieur

Stijlvol spoelen


Riemen vast en… vliegen maar!

De Amsterdamsche kerstmarkt

december 2019

De Amsterdamsche kerstmarkt is de plek waar je in een fijne sfeer originele kerstinkopen kunt doen en kunt genieten van muziek, kunst en cultuur. De heerlijke geuren komen je tegemoet van de lokale lekkernijen, winterkost, glühwein, warme choco en culinaire hapjes. Maar ook speciaal bieren en goede wijnen worden er geschonken.

Kinderen kunnen zich vermaken op de ijsbaan of met de spelletjes. En misschien ga je helemaal uit je dak in je kersttrui met de kerstkaraoke? Van 20 t/m 23 december is er een gevarieerd programma voor jong en oud.

De plek waar je jezelf trakteert op lokale lekkernijen, winterkost, glühwein, warme choco, culinaire hapjes, speciaalbieren en goede wijnen. De plek waar je geniet van (live) muziek, films, kunst en cultuur. De plek waar je uitglijers maakt op de ijsbaan of spelletjes doet met de kids. De plek waar je je stem verliest aan de kerstkaraoke. En waar je danst tot in de late uurtjes.

De voormalige fabrieksgebouwen van de Westergas zijn het ideale decor voor deze Amsterdamsche kerstmarkt. Het historische terrein met typisch Amsterdams karakter is de droomlocatie waar cultuur, creativiteit, diversiteit en vrijheid het gehele jaar samen komen. En met Kerst net een stukje meer.

Binnen & buiten
De markt is zowel binnen als buiten. Fijn als het weer wat slechter is of als je even wilt opwarmen. Naast alle marktkramen, foodtrucks en andere activiteiten, vind je er ook ondernemers, die re hun vaste intrek hebben genomen. Zo drink je speciaalbiertjes bij Brouwerij Troost, is er een filmprogramma van het Ketelhuis en Cineville, ga je voor een pre-Kerst diner naar Pacific en dans je de oliebollen eraf bij dj-bar Radio Radio, aldus De Amsterdamsche kerstmarkt.

Bezoekersinfo
De Amsterdamsche Kerstmarkt op de Westergas in Amsterdam-West is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op www.amsterdamsche-kerstmarkt.nl.


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie