dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Staycation


Beken kleur in je exterieur

Stijlvol spoelen


Riemen vast en… vliegen maar!

februari 2020

Vlieg als een vogel door de lucht, overstijg de dijken en trotseer de stormen! THIS IS HOLLAND is een 5D Flight Experience over de must-sees van Nederland. Vanuit de lucht vlieg je rakelings langs de wereldberoemde Zaanse Schans, de Deltawerken en bijzondere UNESCO Werelderfgoederen. De makers van 'De Nieuwe Wildernis' hebben in opdracht van THIS IS HOLLAND de meest unieke beelden van Nederland verzameld. Met een speciale camera, bevestigd onder aan een helikopter, brachten ze 22 bijzondere locaties in beeld.

Om je het gevoel te geven echt te vliegen gebruiken ze bij THIS IS HOLLAND de nieuwste technologie. Met prachtige filmbeelden, die geprojecteerd worden op een enorm bolvormig scherm én aanvullende special effects, ontdek je Nederland op een spectaculaire wijze. Terwijl je in het bolvormige scherm hangt, kan je je handen en voeten vrij laten bungelen voor het echte ‘vrije’ gevoel. De Flight Experience neemt je mee op avontuur over 22 authentieke Nederlandse locaties en biedt je een uniek perspectief vanuit de lucht.

Voel de wind door je haren
Je stoel beweegt mee met de film, die je meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met special effects als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert.

THIS is Holland kreeg speciale toestemming van gemeenten, natuurorganisaties en UNESCO om de Nederlandse Werelderfgoederen vanuit de lucht te filmen.

De totale Experience duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, namelijk 1. Het Nederland van Toen, 2. Het Nederland van Nu, 3. Het hoogtepunt de 5D Flight Experience en 4. De Holland Lounge.

Praktische informatie
Vlieg je mee? THIS IS HOLLAND vind je in Amsterdam aan het IJ, aan de overkant van het Centraal Station.

Belangrijk: Personen kleiner dan 1 meter, jonger dan vier jaar en zwangere vrouwen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience.

Je kunt tickets bij de ticketbalie of online kopen. Bestel je tickets online, dan reserveer je direct een tijd en is je ticket goedkoper.

www.thisisholland.nl
 

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie