dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Staycation


Beken kleur in je exterieur

Stijlvol spoelen

maart 2020

Bij het inrichten van een badkamer gaat het steeds vaker om de nuances. Naast de meubels, het sanitair en de tegels maken de kleine details de stijl van de badkamer echt af. Met de trend richting individueel maatwerk worden er ook steeds grotere eisen aan de producten gesteld. Niet alleen qua functionaliteit maar ook qua design en materialen. Vaak gaat het hierbij om nuances, die perfect op elkaar afgestemd moeten zijn. Bedieningsplaten in nieuwe, populaire metallic kleuren kunnen hierbij voor het juiste detail zorgen.

Voor de populaire Sigma50 en de Sigma21 kan vanaf 1 april worden gekozen uit diverse nieuwe, hoogwaardige materialen. De verschillende bedieningsplaten en toetsen kunnen veelzijdig met elkaar worden gecombineerd. Het zoeken naar de juiste look voor de perfecte badkamer wordt zo een ware ontdekkingsreis.

De juiste kleurstelling
Met de in de lengterichting gewelfde toetsen van de Sigma50 en de karakteristieke designringen van de Sigma21, heeft de bedieningsplaat een unieke uitstraling gekregen. Naast het bestaande kleuraanbod van de toetsen kan er nu ook worden gekozen uit de nieuwe metallic kleuren rood goud, messing en zwartchroom. Stuk voor stuk kleuren die perfect in verschillende badkamerdesigns passen. Alle drie de kleuren hebben een easy-to-clean afwerking ter bescherming van de blootgestelde oppervlakken.

Natuurlijk tot industrieel
Het aanbod nieuwe materialen voor de plaat is verder uitgebreid met de varianten beton, leisteen en notenhout. De uitvoering in betonlook is niet alleen aantrekkelijk voor een trendy loft of mensen die houden van een 'shabby chic' badkamerstijl. Deze lichtgrijze tint past ook perfect bij een groot aantal wandafwerkingen en tegelsoorten. Hetzelfde geldt voor de natuurlijke materialen 'Mustang leisteen' en Amerikaans noten, die met hun unieke dessin (geen bedieningsplaat is hetzelfde) zorgen voor een ruige of juiste warme uitstraling.

Verder uit te breiden
De Geberit Sigma50 en Sigma21 bedieningsplaten kunnen slim worden uitgebreid met de Geberit DuoFresh module voor geurzuivering. Deze staat garant voor frisse lucht en heeft een oriëntatieverlichting voor nachtelijk toiletbezoek en een houder voor toiletsticks.

Naast een stijlvol toilet heb je zo ook een fris ruikend en schoon toilet!

www.geberit.nl


Riemen vast en… vliegen maar!

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie