dit is een preview versie, preview uitschakelen

Lifestyle

Lifestyle

Beken kleur in je exterieur

mei 2020

Het voorjaar is begonnen. Tijd om de tuin op orde te brengen voor de aankomende zomer, zodat er velen mooie en zwoele avonden in doorgebracht kunnen worden. Dit is ook de tijd om het hout- en stucwerk van je tuin en huis een nieuwe lik verf te geven. Grijstonen, witten en groenen zijn hiervoor in Nederland het meest gebruikt. Maar deze tijd vraagt om kleur en creativiteit. De kleurenexperts van het Britse familiebedrijf Little Greene hebben prachtige kleurencombinaties gemaakt en geven in hun fotografie ideeën hoe je kleur op een stijlvolle manier kunt toepassen in je exterieur.

Het familiebedrijf Little Greene is de enige onafhankelijke Britse verf- en behangfabrikant, die nog steeds een compleet assortiment aan hoogwaardige, traditionele en moderne verven maakt voor zowel consumenten als professionals. Het uitgebreide palet aan prachtige kleuren is ontleend aan vele bronnen, zoals wereldwijde invloeden, mode en eigentijds design, maar ook uit uitgebreid wetenschappelijk en historisch onderzoek: analyses van samples uit historische panden en de archieven van National Trust. Naast prachtige kleuren voor een tijdloos interieur produceren zij ook een breed assortiment aan buitenverven. Fijn om te weten is, dat deze verven duurzaam en praktisch zijn en de tand des tijds, barre weersomstandigheden en UV-licht weerstaan. Er zijn verven op zowel water- als oliebasis, variërend van een zeer matte afwerking tot een hoogglans afwerking en geschikt voor vele verschillende ondergronden.

Kleur, vrolijkheid, creativiteit… in deze tijd kunnen we dat goed gebruiken. Niet alleen in huis, maar ook in de tuin. Alle kleuren van de Little Greene kleurenkaart kunnen ook toegepast worden in alle soorten buitenverf. Daardoor is the sky the limit. Dat keurgebruik niet schreeuwerig hoeft te zijn, maar juist stijlvol en ingetogen toegepast kan worden, bewijzen de kleurenexperts. Door de juiste kleurencombinaties te maken – bijvoorbeeld door kleuren te gebruiken met dezelfde kleurondertoon – ontstaat er harmonie. Ook is de hoeveelheid kleur en de verhoudingen van de kleuren erg belangrijk. Daarnaast laten ze in de fotografie ook makkelijk toepasbare ideeën zien, hoe je kleur op een leuke en eenvoudige manier zelf kunt toepassen.

Laat je hier inspireren. Geef een beetje kleur aan je zomer en pak die kwast!

Stijlvol spoelen


Riemen vast en… vliegen maar!

De Amsterdamsche kerstmarkt


Marie-Stella-Maris

Geluksgevoel


Slapen op het strand

Trendy spoelen


Jaar van Rembrandt

Verliefd op je toilet


Steengoed

Verliefd op je toilet


WIN kaarten Masters of LXRY


WIN kaarten vt wonen&design beurs


Quilty pleasure: fris gewassen beddengoed


Historie Sphinx in 30.000 tegels


WIN Scandinavian Living

Toevluchtsoord


Nu is het persoonlijk!

Sensationeel boutique hotel opent op de Dam


Droomkoppel: IKEA en HAY

Woon op je best!


Colour your garden

Badplezier voor jong en oud


WIN kaarten Libelle Zomerweek

Vuurtoreneiland: culinaire minivakantie