dit is een preview versie, preview uitschakelen

WELZIJN

WELZIJN

Verrassende Kerstgroet


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Stap in de wereld van interieurdesigners


Zie je kans schoon

Slimme schoonheid


Stijlvol middelpunt van je badkamer

WIN een stankvrij toilet


Sportieve uitdaging in de Alpen

februari 2018

De opmerkelijke blikvanger aan de buitenkant van het hotel is de eerste verrassing voor de gasten die bij Mama Thresl arriveren: voor de ingang staat een zeven meter hoge rots, van waaruit een touwbrug naar de eerste verdieping leidt. Daar leidt de route verder via de muur en gaat uiteindelijk via het dak naar binnen. Dit sportieve visitekaartje is niet het enige waarmee het trendy hotel een jong en jonggebleven publiek wil aanspreken.

De gasten van Mama Thresl komen wandelen, bergbeklimmen, mountainbiken en skiën in het Salzburgerland. Het hotel heeft onder andere een hippe lounge, een restaurant met open keuken en een grote wellnessruimte.

Het geheel is ontworpen door architectenbureau W2 Manufaktur uit Leogang, een bureau dat al veel hotelprojecten in binnen- en buitenland op zijn naam heeft staan. Het complex is opgebouwd uit hout en beton. Daarbij hebben de architecten bewust alle traditionele Alpen-clichés vermeden en hebben ze juist gekozen voor een uitgekiende combinatie van eigentijds design en ambachtelijke bouwtechnieken. De vormgeving van de 50 hotelkamers is functioneel en doordacht. Met dennenhout en natuursteen is een behaaglijke en natuurlijke sfeer gecreëerd. De grote raampartijen met zicht op de omringende bergen van de Pinzgau geven ruimte en vrijheid in de kamers.

Kenmerkend is het open woonconcept in alle kamers. Zelfs de badkamers lopen zonder scheidingswand vloeiend over in het woongedeelte van de kamer. De inloopdouches en de douchewc’s Geberit AquaClean bieden een bijzonder comfort in elke kamer.

Mama Thresl is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke winterse vakantie. www.mama-thresl.com
 

Bedien nu je douchewc via je smartphone


Ga jij Zwitserland zien met de aankoop van jouw AquaClean?

Verlaat met gerust hart het toilet


Op vakantie met de luxe van thuis

Handen uit de mouwen steken


Verrassend veelzijdig

ComfortClub Travel: The Ritz-Carlton Berlin