dit is een preview versie, preview uitschakelen

WELZIJN

WELZIJN

Licht en luchtigheid


Stijlvolle opbergruimte

Schoonmaaktips


Proefzitten

WIN een stankvrij toilet


Tot wel €200 retour!

Een frisse boodschap voor iedereen


Mens erger je niet

Een frisse boodschap voor iedereen


Test@hotel

Geperfectioneerd en nog mooier

maart 2019


De Geberit AquaClean Sela geniet een enorme populariteit sinds de marktintroductie in 2013. Destijds was de AquaClean Sela de eerste douchewc, die er qua ontwerp uitzag als een normaal toilet. Geberit lanceert nu de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Het uiterlijk is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. Naast de WhirlSpray douchetechnologie is nu ook de geruisloze en waterbesparende TurboFlush spoeling toegepast en is het closet spoelrandloos. Middels innovatieve technologie en materialen van de hoogste kwaliteit voldoet de Geberit AquaClean Sela aan de hedendaagse eisen van gemak, hygiëne en kwaliteit. Het reinigen met water op het toilet is met de nieuwe AquaClean Sela nog toegankelijker geworden.

Het Zwitserse bedrijf Geberit heeft de nieuwe AquaClean Sela douchewc vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit geldt voor zowel het toilet als geheel als voor de afzonderlijke comfortfuncties.

Comfortabele functies
De gebruiker van een douchewc moet gedurende de dag een schoon en ‘net gedoucht’ gevoel ervaren. Een goede reiniging met lichaamswarm water is daarom key bij een douchewc. De unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, die toegepast is in de nieuwe AquaClean Sela, zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. De WhirlSpray is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Door het toevoegen van lucht verbruikt de nieuwe AquaClean Sela ook minder water. De spoelrandloze douchewc spoelt stiller en grondiger door vanwege de efficiënte TurboFlush spoeltechnologie. De binnenzijde van het closet heeft een aangepaste vorm. Hierdoor spoelt het toilet grondiger en met minder water door dan een normale spoeling. Bovendien spoelt het zo zachtjes dat niemand er ‘s nachts van wakker wordt. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela. Deze geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden, om daarna weer heerlijk verder te slapen.

Het elegante ontwerp
De nieuwe AquaClean Sela is ontworpen door Christoph Behling. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. Het design is tijdloos en helder qua lijnen. De intelligente douchetechnologie en alle aansluitingen voor stroom en water zijn door Behling esthetisch in het keramiek weggewerkt.

Als het gaat om hygiëne is Geberit compromisloos. De nieuwe AquaClean Sela is spoelrandloos, waardoor schoonmaken zoveel makkelijker is. De zitting is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden. Op deze manier zijn zelfs de bevestigingen goed schoon te houden.

Bediening De nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc wordt standaard geleverd met een smalle en intuïtieve afstandsbediening. Alle functies zijn hierop met één hand te bedienen. Eén druk op de knop volstaat om de douchefunctie te starten. Ook is het mogelijk persoonlijke voorkeursinstellingen vast te leggen. De nieuwe douchewc is ook te bedienen met de AquaClean app via de smartphone of tablet.

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is vanaf 1 april 2019 te verkrijgen via de betere sanitair speciaalzaken of de installateur.

www.geberit-aquaclean.nl/sela
 We zijn allemaal anders

Verrassende Kerstgroet


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Stap in de wereld van interieurdesigners


Zie je kans schoon

Slimme schoonheid


Stijlvol middelpunt van je badkamer

WIN een stankvrij toilet


Sportieve uitdaging in de Alpen

Bedien nu je douchewc via je smartphone


Ga jij Zwitserland zien met de aankoop van jouw AquaClean?

Verlaat met gerust hart het toilet


Op vakantie met de luxe van thuis

Handen uit de mouwen steken


Verrassend veelzijdig

ComfortClub Travel: The Ritz-Carlton Berlin