dit is een preview versie, preview uitschakelen

WELZIJN

WELZIJN

WIN een stankvrij toilet


Tot wel €200 retour!

Een frisse boodschap voor iedereen


Mens erger je niet

Een frisse boodschap voor iedereen

juni 2019


Ons brein koppelt een frisse geur aan een prettig gevoel. Nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, zorgen juist voor afkeer. Geberit vindt dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen jouw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na je. Daarom lanceren zij vanaf 1 juli a.s. de Geberit DuoFresh module: een stankvrij toiletsysteem. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Dat is een hele opluchting!

Hoe het werkt
Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Door de stille ventilator worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Extra fris
Voor extra frisheid kan je gebruik maken van de Geberit toiletstick. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat, in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan met helderblauw water door. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een aangenaam schoon toilet.

Extra slimmigheidjes
Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de Geberit DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Heb je dus een keer bezoek, dan weet je zeker dat ze niet vergeten de geurzuiveringsfunctie aan te zetten. Een geruststellende gedachte voor iedereen. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen. Handig!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.hetstankvrijetoilet.nl.Test@hotel

Geperfectioneerd en nog mooier


We zijn allemaal anders

Verrassende Kerstgroet


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Stap in de wereld van interieurdesigners


Zie je kans schoon

Slimme schoonheid


Stijlvol middelpunt van je badkamer

WIN een stankvrij toilet


Sportieve uitdaging in de Alpen

Bedien nu je douchewc via je smartphone


Ga jij Zwitserland zien met de aankoop van jouw AquaClean?

Verlaat met gerust hart het toilet


Op vakantie met de luxe van thuis

Handen uit de mouwen steken


Verrassend veelzijdig

ComfortClub Travel: The Ritz-Carlton Berlin