dit is een preview versie, preview uitschakelen

WELZIJN

WELZIJN

Licht en luchtigheid


Stijlvolle opbergruimte

Schoonmaaktips


Proefzitten

WIN een stankvrij toilet


Tot wel €200 retour!

Een frisse boodschap voor iedereen

September 2019

Waarom geen app voor je toilet, dachten ze bij Geberit. En dan ook nog eentje, die de geurzuivering rondom je toilet reguleert. Want stank op het toilet is een grote ergernis voor velen. Met de Geberit DuoFresh module en bijbehorende app hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Hoe werkt het precies: de DuoFresh module wordt achter de Geberit bedieningsplaat aangebracht. Deze verwijdert onaangename geuren direct uit de toiletpot; door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Extra fris
Voor extra frisheid kan je ook gebruik maken van de Geberit toiletstick. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat, in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan met helderblauw water door. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een aangenaam schoon toilet.

En het mooie is, dat deze module op bijna alle Geberit inbouwreservoirs toe te passen is. Dus ook als je al een bestaand toilet hebt.

Extra slimmigheidjes
Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe en daar komt ook de Geberit Home-app om de hoek kijken. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.

Geberit Home-app
Met de handige app kan je heel eenvoudig de sterkte van deze bewegingssensor instellen en ook de intensiteit van de ventilator. Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het werkt.

Loading the player...


Wil je de app op je smartphone? Download deze in de app store of in de play store.

Meer weten over de DuoFresh module? Kijk op www.hetstankvrijetoilet.nl. Hou deze website in de gaten, want er komt vanaf 16 september een interessante winactie aan.Mens erger je niet

Een frisse boodschap voor iedereen


Test@hotel

Geperfectioneerd en nog mooier


We zijn allemaal anders

Verrassende Kerstgroet


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Stap in de wereld van interieurdesigners


Zie je kans schoon

Slimme schoonheid


Stijlvol middelpunt van je badkamer

WIN een stankvrij toilet


Sportieve uitdaging in de Alpen

Bedien nu je douchewc via je smartphone


Ga jij Zwitserland zien met de aankoop van jouw AquaClean?

Verlaat met gerust hart het toilet


Op vakantie met de luxe van thuis

Handen uit de mouwen steken


Verrassend veelzijdig

ComfortClub Travel: The Ritz-Carlton Berlin