dit is een preview versie, preview uitschakelen

WELZIJN

WELZIJN

Maak je eigen bedieningsplaat

Licht en luchtigheid

juni 2020


De nieuwe Geberit Smyle badkamerserie ziet er niet alleen mooi uit, de serie biedt bovendien ook praktische opbergruimte. Door de verschillende meubelelementen te combineren, wordt het creëren van een persoonlijke en praktisch ingerichte badkamer heel eenvoudig. Naast de modulaire elementen zijn hoogwaardige materialen en gelakte oppervlakken kenmerkend voor de serie. Smyle is eigentijds qua vormgeving, waarbij de licht afgeronde handgrepen zo ontworpen zijn, dat ze naadloos overgaan van onderkast naar wastafel.

Het eigentijdse design van de Geberit Smyle badkamerserie wordt versterkt door het strakke design van de meubels en de smalle grepen, terwijl de verfijnde vormen van de wastafels de uitstraling verzachten. Het lichte, harmonieuze design en de smalle randen van de wastafels passen perfect in iedere badkamer. De voor Geberit Smyle kenmerkende, brede rand aan de achterzijde van de wastafel biedt volop ruimte voor kleine toiletartikelen, zoals tandenborstels en zeep. De wastafel is er in verschillende uitvoeringen en afmetingen: van een royale wastafel voor het hele gezin tot een compacte fontein voor het gastentoilet.

“De licht afgeronde handgrepen zorgen voor een naadloze en harmonieuze overgang van de onderkast naar de wastafel. Ze vormen een perfecte eenheid met de smalle randen van het keramiek. We hebben veel aandacht besteed aan creatieve ontwerpvrijheid met veelzijdige combinatiemogelijkheden," aldus Geberit.

Individualiteit
De Smyle meubels kunnen geheel naar jouw wens worden samengesteld en de praktische meubelelementen bieden verrassend veel opbergruimte en comfort. De halfhoge kast heeft bijvoorbeeld een praktische spiegel aan de binnenzijde van de deur. Het glazen afdekblad beschermt de zijkast bovendien tegen krassen. De halfhoge kast en zijkasten kan je op diverse manieren met elkaar combineren en je kunt zelf kiezen of je open of gesloten opbergruimte wilt of een combinatie van beiden.

Nieuwe wc
Bijzonder is ook het wandcloset van de Smyle serie. Met zijn rechthoekige ontwerp sluit deze wc perfect aan bij de rechthoekige wastafels. Bovendien maakt de volledig gesloten buitenkant het schoonmaken nog eenvoudiger. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar als Slim Seat model, in sandwichvorm en als overlappend model. Voor een nog betere hygiëne is de binnenzijde van het closet Rimfree® en is de zitting en de deksel makkelijk te verwijderen en te reinigen, dankzij de Quick Release scharnieren.

www.geberit.nl/smyle
 Stijlvolle opbergruimte

Schoonmaaktips


Proefzitten

WIN een stankvrij toilet


Tot wel €200 retour!

Een frisse boodschap voor iedereen


Mens erger je niet

Een frisse boodschap voor iedereen


Test@hotel

Geperfectioneerd en nog mooier


We zijn allemaal anders

Verrassende Kerstgroet


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Stap in de wereld van interieurdesigners


Zie je kans schoon

Slimme schoonheid


Stijlvol middelpunt van je badkamer

WIN een stankvrij toilet


Sportieve uitdaging in de Alpen

Bedien nu je douchewc via je smartphone


Ga jij Zwitserland zien met de aankoop van jouw AquaClean?

Verlaat met gerust hart het toilet


Op vakantie met de luxe van thuis

Handen uit de mouwen steken


Verrassend veelzijdig

ComfortClub Travel: The Ritz-Carlton Berlin