dit is een preview versie, preview uitschakelen


WELKOM


De ComfortClub is het online platform voor comfort, lifestyle en welzijn. Via onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen, interessante informatie en noviteiten die jouw comfort verhogen.


Meld jezelf nu aanhotelaanbiedingen

Hou het vakantiegevoel vast!

Verleng het heerlijke vakantiegevoel met nog een weekendje weg in het najaar. Boek een stedentrip of kom tot rust in een landelijke omgeving. Wat je ook wenst, lezers van de ComfortClub hebben een ruime keus uit veelzijdige én interessante hotelaanbiedingen.

lees meer

hotelaanbiedingen

Overnacht in Mainport: een hotel van wereldformaat

Mainport inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Stap in een wereld die aanmoedigt eigen verhalen en ontdekkingen te beleven. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of whirlpool.

lees meer


WELZIJN

Een frisse boodschap voor iedereen

Waarom geen app voor je toilet, dachten ze bij Geberit. En dan ook nog eentje, die de geurzuivering rondom je toilet reguleert. Want stank op het toilet is een grote ergernis voor velen.lees meer
ACTUEEL

Het beursseizoen is begonnen!

Met de vakantie achter de rug is het leuk om weer nieuwe plannen te maken. Plannen voor nieuwe uitjes, activiteiten of om je huis weer gezellig te maken voor de koudere maanden.
lees meer
LIFESTYLE

Geluksgevoel

Heb je oog voor detail en wil je het vrijheidsgevoel optimaal ervaren? Dan is een proefvaart met de Hermes Speedster een aanrader! Oldtimer-liefhebbers zullen het niet zijn ontgaan dat deze Hermes Speedster geïnspireerd is op de retro klassieker Porsche 356 Speedster.

lees meer
WELZIJN

Mens erger je niet

Bah! Vieze luchtjes rondom het toilet zijn geen pretje. Om dit op te lossen heeft Geberit de DuoFresh ontwikkeld. Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de Geberit DuoFresh zijn werk zonder ongewenste bijeffecten.lees meer
ACTUEEL

Qmusic test douchewc

Domien Verschuuren van Qmusic heeft een heel bijzonder toiletbezoek gehad. Hij heeft namelijk de Geberit AquaClean douchewc getest. En niet alleen getest, hij heeft het ook aangedurfd zichzelf te filmen tijdens zijn eerste douchewc-ervaring.lees meer
LIFESTYLE

Slapen op het strand

Het strandseizoen kan nu écht van start! Deze zomer kan je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie unieke vtwonen strandkamers van Ajuma. Direct naast strandpaviljoen Ajuma zijn drie strandkamers gebouwd in samenwerking met vtwonen; hét interieurmagazine van Nederland.

lees meer


Comfort

Residence exclusief

Residence Magazine informeert haar lezers al meer dan 30 jaar over de mooiste en meest inspirerende interieurs, kunst en reizen. Ben jij ook zo dol op rijke, warme interieurs? En heb je ook een voorliefde voor reizen en kunst?

lees meer

Comfort

In een handomdraai

De Geberit AquaClean douchewc is in een handomdraai geïnstalleerd. Met de tijdelijke actie is het nu ook een stuk goedkoper. Je kunt namelijk tot €200,- van de installatiekosten retour ontvangen.

lees meerInloggen

Ben jij een trotse bezitter van een Geberit AquaClean douchewc? Log dan in voor relevante informatie, garantieregistratie en klantenservice. LOG DAN IN

InloggenAlles over
reinigen met water
op het toiletlees meer