dit is een preview versie, preview uitschakelen


WELKOM


De ComfortClub is het online platform voor comfort, lifestyle en welzijn. Via onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen, interessante informatie en noviteiten die jouw comfort verhogen.


Meld jezelf nu aanhotelaanbiedingen

Chic overnachten in Boutique Hotel The Roosevelt

Hotel The Roosevelt is een kosmopolitisch hotel in hartje Middelburg. Met vier adembenemende hotelsuites, 24 bijzondere Boutique hotelkamers, een sensationele Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde Hotelbar D’Oriënt en een beschutte stadstuin is Hotel The Roosevelt de parel van de Zeeuwse hoofdstad.

lees meer

hotelaanbiedingen

Statig en luxueus overnachten op Landgoed Hotel Groot Warnsborn****

Landgoed Hotel Groot Warnsborn**** heeft een heerlijk arrangement samengesteld voor ComfortClub lezers voor een aantrekkelijke prijs.

lees meer


WELZIJN

Test@hotel

Velen van ons willen de luxe hotelsfeer maar al te graag in huis hebben. Want hotels bieden vaak de nieuwste producten met het beste comfort. Een hotelovernachting biedt je dan ook de perfecte gelegenheid kennis te maken met deze nieuwigheden.lees meer
ACTUEEL

Vers van de pers

Design en comfort spelen een grote rol bij het creëren van de ideale badkamer. Bij het ontwerpen van je badkamer is het soms een uitdaging om alle producten en mogelijkheden op een rijtje te krijgen.
lees meer
LIFESTYLE

Jaar van Rembrandt

Van Middelburg, Haarlem tot Leeuwarden; het hele jaar door zijn er in heel Nederland diverse tentoonstellingen te bezoeken, die in het teken staan van Rembrandt. De grote meester is 350 jaar geleden overleden en heeft een grote invloed op de kunst gehad.


lees meer
WELZIJN

Geperfectioneerd en nog mooier

De Geberit AquaClean Sela geniet een enorme populariteit sinds de marktintroductie in 2013. Destijds was de AquaClean Sela de eerste douchewc, die er qua ontwerp uitzag als een normaal toilet.lees meer
ACTUEEL

Profiteer van tijdelijke Sphinx Acanto actie

De nieuwe Sphinx Acanto badkamerserie springt in het oog vanwege haar uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets en baden.


lees meer
LIFESTYLE

Verliefd op je toilet

Vanaf afgelopen 24 februari is bij SBS6 het 10e seizoen te zien van het succesvolle woonprogramma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. In dit programma gaat presentator Kees Tol samen met een vtwonen stylist de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.


lees meer


Comfort

AquaClean Inspiratiedag

Een dag in het teken van water, waarom? Omdat water een onmisbaar element is in ons bestaan. Naast de eerste levensbehoefte, speelt water een grote rol in onze lichaamsverzorging. Het zorgt dat we weer fris worden na een dag werken, een intensieve work-out of na een nacht diep geslapen te hebben.

lees meer

Comfort

Waterdicht vertrouwen

De traditionele douchebak met douchecabine maakt meer en meer plaats voor inloopdouches, waarbij de tegelvloer fraai doorloopt in het douchegedeelte. Het water wordt afgevoerd via een goot, put of zelfs via de wand. Om jarenlang te kunnen genieten van een heerlijke en mooie inloopdouche is het belangrijk dat de waterafvoer, in welke vorm dan ook, waterdicht is.

lees meerInloggen

Ben jij een trotse bezitter van een Geberit AquaClean douchewc? Log dan in voor relevante informatie, garantieregistratie en klantenservice. LOG DAN IN

InloggenAlles over
reinigen met water
op het toiletlees meer